NL Doet 11 maart 2017.

KleinHofland toont zich 11 maart 2017 met weer veel nieuwe gezichten. Bekende koppen komen met de koffie langs en zeggen dat ze als het werk vanaf april weer ’s avonds begint, ze er zijn, maar nu met kinderen naar de sport gaan. Sponsoren komen ook langs met de koffie.

Maar de wethouder die elk jaar er is staat voor negen uur al paraat en doet schoonmaak tot voor de lunch en moet dan naar de politiek. En ook om negen uur zijn er nieuw drie families en vier jongeren. De families hebben na een eerste kennismaking druk overleg (zie de foto) over de inbreng die ze willen leveren in de stadstuinderij. Overleg over de inrichting van ene kampje ten behoeve van teelten die zij vanuit hun ervaring willen beginnen.

Na een eerste kennismaking druk in overleg.

Deze jongeren gaan gewoon aan de slag met het perk voor De Tuinkamer. Zo ziet het eruit voor hun werk:

Zo ziet het eruit voor hun werkzaamheden.

En dan gaan ze met vieren aan de slag:

Zo ziet het eruit voor na de werkzaamheden.

En zie het resultaat van het werk in dit perk.

Met op de achtergrond mensen die hebben gewerkt in de andere perken, en die nog over zijn voor het eten. Want: werken, kletsen, kennis maken kost tijd en dus loopt het werk uit. Zo kan pas worden gegeten na half een en dan is dit de ploeg die nog over van de mensen die deze ochtend weer hebben genoten van eigen, en andermans inzet. Alle eten gaat er goed in en Aynur en Jan worden dan ook heel erg bedankt.

En dit is onder andere het resultaat van een dag NL Doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *