De Tuinkamer gereed gemaakt

Vrijdag 20 januari hebben vrijwilligers op Klein Hofland de ruwbouw van De Tuinkamer gereed gemaakt. Die dag hebben zij de kas gebouwd tegen de twee units van BUKO. Het resultaat op bijgaande foto.

In De Tuinkamer komen kasten om gereedschap en zaden op te bergen, om te rusten, praten en koffie te drinken aan de keukentafel, om te luieren op een bank, en om met je (klein-)kind te spelen in het zonnetje. En in de kas worden bloemen en planten, kruiden en groenten gegroeid en is de mogelijkheid om te koken voor elkaar en voor anwaaiers.

Vanaf februari gaan de vrijwilligers beginnen met de inbouw. Ook wordt de buitenkant nog mooier gemaakt, er wordt een plaatsje gestraat, de wanden worden bedekt met schaaldelen, er wordt duindoorn geplant en op het dak komen plantenbakken.

En op de NL Doetdag zaterdag 11 maart worden nieuwe perken aangelegd. Wil je meedoen?? Kom as. zaterdag en vertel wat je wilt doen.

Tot slot:
De vrijwilligers doen mee met www.helpnederlandvooruit.nl. Typ Overbos en je ziet het project. Wij vragen iedereen op ons te stemmen. Nu, in ieder geval voor 30 januari!! Dan kunnen we met dat geld nog meer doen!!

Alvast onze dank en graag tot ziens op Klein Hofland in park Overbos.

De kas tegen de twee units van BUKO

De Tuinkamer wordt met een nieuwe omgeving omringd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *