NLdoet op 16 maart voor Voedselbank

Met NLdoet (georganiseerd door het Oranjefonds) maak je op 1 dag echt een groot verschil. Door aan onze NLdoet activiteit mee te doen, zorg je ervoor dat we groente en fruit kunnen blijven uitdelen aan de voedselbank. En houden we de vlindertuin opgeruimd voor iedereen die een bezoekje komt brengen.

Kom je meehelpen? Groene vingers zijn handig en niet noodzakelijk. Ook als je voor een eerste keer wilt ervaren hoe het is om in een moestuin of vlindertuin te werken, ben je van harte welkom. Het is fijn als je een uur of twee mee kunt helpen, en met een half uurtje zijn we ook al blij. We werken met allemaal vrijwilligers op de tuin en die komen uit allerlei landen. Nederlandse taal spreken is handig en niet noodzakelijk, zolang je de taal van de tuin spreekt 🙂

Aanmelden is niet verplicht, zorg ervoor dat je zelf tuinhandschoenen en goede schoenen meeneemt. Tuingereedschap hebben wij beschikbaar voor verschillende taken, hoewel het handig is om een kleine snoeischaar mee te nemen als het kan.

Noteer in de agenda: zaterdag 16 maart 2024 tussen 10u en 13u meehelpen bij Stadstuin Klein Hofland. Ons tuinhuis is open vanaf 9.45 en wij zorgen voor koffie en thee.

Heb je nog vragen? Stuur een email naar info@kleinhofland.nl