19 Juni 2021.Midzomer middag. Iedereen is welkom.

Dag beste mensen, Afgelopen zaterdagochtend kwam Roos met het idee om op een middag rondom midzomer wat gezelligs met elkaar te organiseren. De andere aanwezigen vonden het goed idee, dus gaan we dat doen! Henk was al met het idee gekomen om iets te doen met de NL-Doet dag, maar door omstandigheden is dat niet doorgegaan.

  Zaterdagmiddag 19 juni om 14.00 gaan we eerst een uurtje met wie dat wil aan het werk om wat algemene klusjes te doen. Daarna gaan we genieten van een hapje en een drankje.   Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. Ook is er Turks brood en stokbrood met wat erbij. Je moet voor jezelf iets te eten meebrengen. Ook je wijntje of je biertje moet je zelf meenemen. Neem ook je eigen bord, glas en bestek mee.

  Als je door dit alles geïnspireerd bent tot het maken van een leuk gedicht, verhaaltje of tekening zou het erg leuk zijn om dat mee te nemen en in het tuinhuis op te hangen. Er zal een vuurkorf zijn om een bescheiden kampvuurtje te stoken.

  I.v.m. de corona-regels zal het een buitenfeest worden! We hopen dat het weer ons goed gezind zal zijn. Mocht het er slecht uit zien dan beslissen we vrijdag 18 juni of het doorgaat. Ik stuur dan die vrijdag een mailtje als het NIET doorgaat. Een aantal mensen zonder email zal ik mondeling op de hoogte brengen.   Zaterdagochtend 19 juni is er dus geen gezamenlijke werkochtend!   Ik hoop jullie allemaal te zien op 19 juni. Vriendelijke groet Jan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *