Najaar schoonmaak 2020

Gewijzigd programma Zaterdagochtend 7 november

Dag allemaal,

Na intern overleg hebben we besloten dat we zaterdag 7 november het programma iets aanpassen. Gelet op de maatregelen i.v.m. corona sluiten we niet af met soep en een broodje. We kunnen zaterdag, ieder voor zich, wel het park in om zwerfvuil te verzamelen.

Hetzelfde geldt ook voor het gezamenlijk koffie drinken op andere zaterdagen: Er is wel koffie. Iedereen neemt zijn eigen kopje mee en we drinken goed verspreid onze koffie of thee.  

Hopelijk tot zaterdag en blijf gezond.

Zaterdagochtend 7 november tussen 9:30 en 12:30 uur

Stadspark Overbos Beverwijk (Ingang: Laan van Meerestein, naast jeu de boules)

Het is weer herfst en dat betekent dat aan de zomeractiviteiten een eind is gekomen. Inmiddels komen we alleen zaterdagochtend nog gezamenlijk bij elkaar. We hebben eind augustus al een leuke en geslaagde zomerafsluiting gehad. Maar toch willen we dit jaar ook de najaar schoonmaak laten doorgaan. De schoonmaakochtend is gepland op zaterdag 7 november en start 9.30.

Deze keer willen we ons concentreren op het schoonmaken en gaan we met zoveel mogelijk mensen het park in om zwerfvuil te verzamelen. Als de mest op tijd geleverd kan worden, gaan we ook mest kruien van de parkeerplaats naar de tuin. We hebben dit jaar weer genoten van de bloembollen en ook die gaan in november weer de grond in.

Mee doen is leuk! Het is buiten, het park knapt ervan op en in deze lastige tijd is dit een leuke activiteit die we heel goed gezamenlijk kunnen doen. Neem zelf een paar tuinhandschoenen mee. En je buren, vrienden of familie. Alle hulp is welkom.

We sluiten de ochtend af met soep en een broodje. Gelet op de huidige coronaregels moeten alle activiteiten buiten plaatsvinden. Aanmelden niet nodig, mag wel via mail of mobiel 0622363654.

Tot 7 november! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *